Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14961
Назва: Роль освіти і науки в концепції сталого розвитку
Автори: Краснобокий, Юрій Миколайович
Ткаченко, Ігор Аанатолійович
Ільніцька, Катерина Сергіївна
Ключові слова: сталий розвиток
система освіти
система знань людини
інтеграція науки-освіти-виробництва
Дата публікації: кві-2022
Видавництво: ПП «ПÓСВІТ»
Бібліографічний опис: Краснобокий Ю., Ткаченко І., Ільніцька К. Роль освіти і науки в концепції сталого розвитку. Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Якісні дослідження для покращення життя людини : матеріали ХII-ї Міжнародної науково-практичної конференції (Конін – Ужгород – Перемишль, 22 квітня 2022 року). Конін – Ужгород – Перемишль : Посвіт, 2022. С. 148–150.
Короткий огляд (реферат): Вступаючи в реальне життя, випускникам освітніх закладів необхідно буде адаптовуватися не лише до умов високотехнологічного, інформаційно-перенасиченого світу, але й до світу переобтяженого глобальними проблемами, такими як зміна клімату, виснаження природних ресурсів, енергетичний «голод», антропогенне навантаження на довкілля, демографічна проблема та інші, які мають системний характер. І від того, чи будуть знайдені шляхи вирішення цих проблем, забезпечуватиметься й сталий розвиток майбутніх поколінь.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14961
Розташовується у зібраннях:Факультет фізики, математики та інформатики

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Роль освіти і науки в концепції сталого розвитку.pdf171,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.