Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15378
Назва: Інтернет-комунікації у професійній діяльності соціальних працівників
Інші назви: Інтернет-комунікації у професійній діяльності соціальних працівників
Автори: Моргай, Лілія Анатоіївна
Дубіна, Лілія Вікторівна
Ключові слова: інтернет комунікації
комунікація
інтернет спілкування у професійній діяльності
етика спілкування у мережі Інтернет
аспектами використання інформаційно-комунікаційних технологій
on-line консультування
Дата публікації: 11-кві-2023
Видавництво: Умань, 2023
Бібліографічний опис: Моргай Л. А., Дубіна Л. В. Інтернет-комунікації у професійній діяльності соціальних працівників «Проблеми та перспективи соціальної роботи та психології в умовах війни»: матеріали ІІ-ої Всеукраїнської студентської науково-практичної онлайн- конференції (Умань, 2 березня 2023 рік) / ред. кол.: Коляда Н.М., Кравченко О.О., Албул І.В., Матрос О.О., Лисенко А. О. - Умань: УДПУ, 2023. С. 58-61.
Короткий огляд (реферат): Комп’ютерна комунікація охоплює всі види мовлення: усне, писемне, монологічне, діалогічне. Це особлива форма комунікації, яка знімає просторово-часові обмеження в процесі роботи з різними джерелами інформації. Для визначення категоріально понятійного апарату дослідження з’ясуємо насамперед сутність поняття «комунікація» та «Інтернет комунікація». Поняття «комунікація» пояснюється вченими неоднозначно. В тлумаченні присутні дефініції: «спілкування» і «комунікація», в яких основною категорією визначено спілкування, до структури якого входить комунікація (як обмін інформацією). Спільним у зазначених поняттях є: процес обміну і передання інформації, зв'язок із мовою як засобом спілкування. Мета спілкування – взаємодія, комунікації – обмін інформацією.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15378
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Моргай Л.А., Дубіна Л., тези 7.pdf292,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.