Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15714
Назва: | НАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХ |
Інші назви: | НАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХ |
Автори: | Поворознюк, Інна Миколаївна Штангеєва, Надія Іванівна |
Ключові слова: | інновації ресторанне господарство індустрія гостинності громадське харчування |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини |
Бібліографічний опис: | Поворознюк І.М., Штангеєва Н.І. НАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХ. Економічні горизонти. 2023. №2(24).URL.http://eh.udpu.edu.ua/article/view/281193/275457 |
Серія/номер: | UDC: 338.124.4:640.43]:330.341.4-027.1(045); |
Короткий огляд (реферат): | У статті досліджено основні напрями інноваційного розвитку підприємств ресторанного господарства в кризових умовах господарювання. Обґрунтовано, що інновації приносять значний прибуток але потребують особливої кваліфікації та високих стандартів якості. Щоб розробляти продукцію, що відповідає новим бажанням та запитам споживачів в Україні повинні створюватися центри інновацій у харчовій індустрії. Визначено, що управління інноваційною діяльністю повинно перейти в розряд провідних напрямів стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства. |
Опис: | http://eh.udpu.edu.ua/article/view/281193/275457 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15714 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
стаття Поворознюк І. Штангеєва.pdf | 936,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.