Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15714
Title: | НАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХ |
Other Titles: | НАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХ |
Authors: | Поворознюк, Інна Миколаївна Штангеєва, Надія Іванівна |
Keywords: | інновації ресторанне господарство індустрія гостинності громадське харчування |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини |
Citation: | Поворознюк І.М., Штангеєва Н.І. НАПРЯМИ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В КРИЗОВИХ УМОВАХ. Економічні горизонти. 2023. №2(24).URL.http://eh.udpu.edu.ua/article/view/281193/275457 |
Series/Report no.: | UDC: 338.124.4:640.43]:330.341.4-027.1(045); |
Abstract: | У статті досліджено основні напрями інноваційного розвитку підприємств ресторанного господарства в кризових умовах господарювання. Обґрунтовано, що інновації приносять значний прибуток але потребують особливої кваліфікації та високих стандартів якості. Щоб розробляти продукцію, що відповідає новим бажанням та запитам споживачів в Україні повинні створюватися центри інновацій у харчовій індустрії. Визначено, що управління інноваційною діяльністю повинно перейти в розряд провідних напрямів стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства. |
Description: | http://eh.udpu.edu.ua/article/view/281193/275457 |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15714 |
Appears in Collections: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
стаття Поворознюк І. Штангеєва.pdf | 936,95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.