Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15733
Назва: Ситуаційний підхід в сучасній теорії та практиці менеджменту та бізнес-адміністрування
Інші назви: Ситуаційний підхід в сучасній теорії та практиці менеджменту та бізнес-адміністрування
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Ключові слова: менеджмент
ситуаційний підхід
адміністративний менеджмент
бізнес
Дата публікації: 31-бер-2023
Видавництво: м. Полтава
Бібліографічний опис: Богашко О. Л. Ситуаційний підхід в сучасній теорії та практиці менеджменту та бізнес-адміністрування. Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : Матеріали VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції. Частина 2. м. Полтава, 30 – 31 березня 2023 р. Полтава, 2023. С. 288 – 290.
Серія/номер: УДК;657
Короткий огляд (реферат): Сучасні умови функціонування економіки характеризуються посиленням інтернаціоналізації світового господарства, зростанням взаємозалежності, а одним із чинників, що впливають на її розвиток, є міжнародне економічне співробітництво. Це потребує від кожної країни, у тому числі й України, необхідності зіставляти свої дії з діями інших держав. Тому, врахування основних тенденцій світового менеджменту на сучасному етапі, є вкрай необхідним завданням. Серед таких тенденцій можна назвати застосування поведінкового підходу; введення парадигми зовнішнього середовища в умовах загальної глобалізації й інформації; концепції постійної самореорганізації компаній; розповсюдження підприємницького управління та інше. Усі ці тенденції так, чи інакше спираються на принципи ситуаційної теорії, яка на сьогодні набуває нового суттєвого значення. Все це обумовлює потребу виробити новий специфічний напрямок загального менеджменту – ситуаційний менеджмент, як найбільш раціональну систему організації діяльності в умовах мінливого оточуючого середовища.
Опис: https://www.pdau.edu.ua/sites/default/files/node/1239/zbirnykberezen2023ch2sekciya5101.pdf
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15733
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Sytuatsiinyi_pidkhid_v.pdf1,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.