Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15736
Назва: Новітні технології бізнесу в епоху цифровізації
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Ключові слова: бізнес-процес
технологія
цифровізація
діджиталізація
цифрова економіка
електронна комерція
Дата публікації: 28-кві-2023
Видавництво: Дніпро: Університет митної справи та фінансів
Бібліографічний опис: Богашко О. Л. Новітні технології бізнесу в епоху цифровізації. Цифрове суспільство: управління, фінансіи та соціум : матеріали міжнародної науково-практичної конференції. Дніпро : Університет митної справи та фінансів, 2023. Том 2. С. 17–19.
Серія/номер: УДК;314/316:004:005:336
Короткий огляд (реферат): Сучасні технології спричиняють четверту промислову революцію і породжують нові способи ведення бізнесу. Зі стрімким розвитком нових технологій (наприклад, блокчейнів, Інтернету речей або штучного інтелекту), організації намагаються максимально застосувати переваги нових ІТ. У відповідь на це, бізнес-операції, структури та процеси повинні навчитися пристосовуватися та запроваджувати нові версії управління бізнесом. Бізнес-процеси є ядром будь-якої організації, а тому управління ними має велике значення на практиці. Проте зміни, що відбуваються на світовому ринку, також позначаються на змінах всередині організацій, які повинні якомога швидше акліматизовуватися до нових умов, щоб процвітати на ринку. Одним зі способів, яким вони можуть слідкувати за світовими тенденціями, є внесення змін до своїх бізнес-процесів. Зі збільшенням використання комп’ютерних технологій більша частка записаної інформації стала цифровою. Чим краще інформація і краще транзакції фіксуються та обробляються, чим більше систем оснащуються певним рівнем інтелектуальності, і чим більше ці системи спілкуються між собою за допомогою взаємозв’язків, тим вищий рівень цифрування мережі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15736
ISBN: 978-966-328-202-2
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Novitni_tekhnolohii.pdf573,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.