Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15894
Назва: Використання дистанційних технологій у підготовці та професійній діяльності майбутніх учителів
Автори: Стеценко, Надія Миколаївна
Ключові слова: дистанційні технології
професійна підготовка
якість освіти
інформаційно-цифрова компетентність
Дата публікації: 24-лис-2022
Видавництво: Умань (електронне видання)
Бібліографічний опис: Стеценко Н. М. Використання дистанційних технологій у підготовці та професійній діяльності майбутніх учителів. Актуальні проблеми підготовки сучасного педагога: теорія, історія, практика: зб. матеріалів ХІІІ Всеукр. наук.-практ. онлайн-конф., 24 листопада 2022 р., м. Умань, 2022. С.124-127.
Короткий огляд (реферат): Проблема використання дистанційних технологій в освітньому процесі не нова. Її витоки сягають початку ХІХ століття, коли на допомогу навчанню прийшло листування. З того часу дистанційні технології почали стрімко розвиватися, а з появою інформаційно-комунікаційних технологій багато закладів в усьому світі почали запроваджувати дистанційні форми навчання. У період пандемії та запровадження карантинних обмежень цей процес набув масштабного характеру. Особливої гостроти проблема використання дистанційних технологій набуває в українських закладах освіти у зв’язку з віроломним вторгненням Російської Федерації на територію України та розв’язанням нею повномасштабної війни, руйнуванням інфраструктури Української держави, коли вчителі та учні змушені частину часу проводити в укриттях або перебувати за межами своєї Батьківщини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15894
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
distance_technology.pdf511,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.