Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16496
Назва: Сучасне природознавство: у пошуках цілісного образу світу
Інші назви: Сучасне природознавство: у пошуках цілісного образу світу
Автори: Підгорний, Олександр Васильович
Ключові слова: Природничо-наукова картина світу
Сучасне природознавство
Дата публікації: 2023
Видавництво: «Сочінський М. М.»
Бібліографічний опис: Сучасне природознавство: у пошуках цілісного образу світу : навч.-метод. посіб. / Підгорний О. В. ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Видавець «Сочінський М. М.», 2023. – 198 с.
Короткий огляд (реферат): Посібник відповідає навчальній програмі курсу «Сучасна природничо-наукова картина світу». Його специфічною метою є ознайомлення майбутніх учителів природничих спеціальностей (дисциплін) з природничо-науковою картиною світу, як найзагальнішою системою теоретичних знань про відносини Людини і Природи та основою наукового світогляду сучасної людини. В посібнику послідовно реалізована ідея творення понятійно-знаннєвої основи цілісних уявлень про відносини людини і природи на основі системи смислових установок (парадигм), як вихідних, при подальшому формуванні змісту фундаментальної та фахової підготовки майбутніх учителів природничих спеціальностей та їх соціалізації в умовах творення суспільства сталого розвитку. Рекомендується для студентів природничих спеціальностей закладів вищої освіти, – майбутніх учителів природничих наук, фізики, біології і хімії, методистів і учителів закладів загальної середньої освіти, слухачів курсів підвищення кваліфікації учителів відповідних напрямків підготовки, а також всіх тих, хто цікавиться питаннями відносин природи, людини і суспільства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16496
ISBN: 978-966-304-509-2
Розташовується у зібраннях:Факультет фізики, математики та інформатики



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.