Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16575
Назва: Мобільні технології в освітньому процесі
Автори: Медведєва, Марія Олександрівна
Ключові слова: мобільні технології
мобільні засоби
освітній процес
ЗЗСО
ЗВО
MoPED
Дата публікації: 2021
Видавництво: Умань : Візаві
Бібліографічний опис: Мобільні технології в освітньому процесі: навч. посіб. / уклад. М. О. Медведєва. Умань : Візаві, 2021. 124 с.
Короткий огляд (реферат): Студенти та учні все частіше користуються мобільними телефонами, планшетами та іншими ґаджетами, головне призначення яких для названої категорії населення на сьогоднішній день полягає у розвагах та іграх, хоча можливості у використанні набагато ширші. Саме тому перед педагогами загальної середньої та вищої освіти постає завдання забезпечити освітній процес якісними електронним засобами навчання, але не лише для комп’ютерів, а й для інших сучасних пристроїв, які можна було б використовувати для навчального процесу як у закладах загальної середньої освіти та закладах вищої освіти (ЗЗСО та ЗВО – відповідно), так і будучи в будь-якому іншому місці, чи то в місцях громадських зібрань чи то вдома. Внаслідок цього одним із актуальних питань залишається використання ресурсів мережі Інтернет в освітньому процесі ЗЗСО та ЗВО. А такі новітні технології, як віртуальні, веб, хмарні допомагають змінити навчальне середовище, а також зробити освіту (чи то вищу, чи то загальну середню) більш доступною. Навчальний посібник «Мобільні технології в освітньому процесі» орієнтовний на студентів спеціальності 014 «Середня освіта (Інформатика)» і має своєю метою ознайомити з основними методологіями мобільних технології в освіті; загальним оглядом мобільних технологій та розглядом основних положень мобільних технології для застосування в освіті. Навчальний посібник створено в рамках міжнародного проєкту MoPED: Modernization of Pedagogical Higher Education by Innovative Teaching Instruments 586098- EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16575
Розташовується у зібраннях:Факультет фізики, математики та інформатики

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
+посібник_мобільні технологіїї_2021.pdf87,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.