Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16768
Title: Готовність майбутніх учителів інформатики до впровадження освітніх вебресурсів у закладах загальної середньої освіти
Authors: Шуляк, Андрій Сергійович
Keywords: майбутні учителі інформатики
освітні вебресурси
професійна діяльність
ЗЗСО
Issue Date: 2022
Publisher: Умань : Візаві
Citation: Шуляк А. С. Готовність майбутніх учителів інформатики до впровадження освітніх вебресурсів у закладах загальної середньої освіти : монографія; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. Умань : Візаві, 2022. 229 с.
Series/Report no.: УДК;378.018.8:373.5.011.3-051:004(02)
Abstract: У монографії відображено теоретичні й практичні аспекти готовності майбутніх учителів інформатики до впровадження освітніх вебресурсів у закладах загальної середньої освіти. Визначено компоненти, показники та рівні цієї готовності, а також запропоновано модель її формування. Особливу увагу присвячено педагогічним умовам, які забезпечують ефективність формування готовності майбутніх учителів інформатики до впровадження освітніх вебресурсів у закладах загальної середньої освіти. Видання рекомендовано для фахівців у галузі інформатики і інформаційнокомунікаційних технологій, викладачів і студентів закладів вищої освіти, а також буде корисним для забезпечення безперервної професійної освіти та підвищення кваліфікації вчителів інформатики.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16768
Appears in Collections:Факультет фізики, математики та інформатики

Files in This Item:
File SizeFormat 
Монографія Шуляк Андрій.pdf2,22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.