Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16950
Назва: Формування санітарно-гігієнічної компетентності у інженера-педагога харчового профіля як необхідна умова ефективної професійної діяльності
Автори: Люльченко, Вячеслав Григорович
Сусло, Ларіса Вікторівна
Орлова, Ольга Михайлівна
Ключові слова: санітарія
гігієна
інженер-педагог
харчовий профіль
Дата публікації: чер-2021
Видавництво: Published by Primedia eLaunch
Бібліографічний опис: Люльченко В.Г. Формування санітарно-гігієнічної компетентності у інженера-педагога харчового профіля як необхідна умова ефективної професійної діяльності [Текст] / В.Г. Люльченко, Л.В. Сусло, О.М. Орлова // Theoretical foundations of the functioning of Education. Ways to improve the effectiveness of educational activities: collective monograph. – Boston : Primedia eLaunch, 2021. P. 554–561. DOI - 10.46299/ISG.2021.MONO.PED.II-554-560
Опис: https://isg-konf.com/uk/theoretical-foundations-of-the-functioning-of-education-ways-to-improve-the-effectiveness-of-educational-activities-pedagogical-sciences-ua/
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16950
ISBN: 978-1-63848-668-8
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Люльченко_Сусло_Орлова.pdf376,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.