Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3630
Title: ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ СОЦІАЛЬНО-ВИХОВНОЇ РОБОТИ З ДІТЬМИ ЗА МІСЦЕМ ПРОЖИВАННЯ У ІІ ПОЛОВИНІ XX СТОЛІТТЯ
Authors: Іващенко, Катерина Віталіївна
Keywords: соціальне виховання в ІІ половині ХХ століття, позакласна та позашкільна виховна робота, соціально-виховна робота за місцем проживання, «педагогіка середовища», «педагогіка мікрорайону».
Issue Date: Jan-2015
Publisher: "Народна освіта" - електронне наукове фахове видання
Citation: Досвід організації соціально-виховної роботи з дітьми за місцем проживання у ІІ половині XX століття / К.В. Іващенко // Народна освіта : електрон. наук. фах. вид. / Київ. обл. ін-т післядиплом. освіти пед. кадрів, Ін-т педагогіки АПН України, Міжнар. освітній фонд ім. Ярослава Мудрого. – Біла Церква: [б. в.], 2015. – Вип 1 (25). Режим доступу до журн. : http://www.narodnaosvita.kiev.ua/?page_id=2722
Series/Report no.: УДК;371.013.42:374.3
Abstract: Представлено основні напрями соціально-виховної роботи з дітьми за місцем проживання у ІІ половині ХХ століття. Розкрито особливості практичного втілення ідей соціального виховання в досліджуваний період: розглянуто зміст, форми, методи соціально-виховної роботи з дітьми за місцем проживання. Проаналізовано роль та діяльність основних соціальних інститутів досліджуваного періоду, за підтримки яких здійснювалося соціальне виховання.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3630
Appears in Collections:Факультет соціальної та психологічної освіти



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.