Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3757
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФілімонова, Ірина Афанасіївна-
dc.date.accessioned2015-11-20T09:36:00Z-
dc.date.available2015-11-20T09:36:00Z-
dc.date.issued2014-11-27-
dc.identifier.citationРекомендовано студентам напряму підготовки «Професійна освіта. Харчові технології» денної та заочної форми навчання.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3757-
dc.description.abstractУ посібнику подано навчальний матеріал дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв», передбачений робочим навчальним планом для засвоєння студентом в процесі самостійної роботи. Рекомендовано студентам напряму підготовки «Професійна освіта. Харчові технології» денної та заочної форми навчання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВПЦ "Візаві"uk
dc.relation.ispartofseriesУДК 664 (075.8) ББК 36.81я73;-
dc.subjectПроцеси та апарати, технологічні процеси, зхарчові технологіїuk
dc.titleПроцеси та апарати харчових виробництвuk
dc.typeTutorialuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Процеси навч.пос..pdf2,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.