Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3757
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Філімонова, Ірина Афанасіївна | - |
dc.date.accessioned | 2015-11-20T09:36:00Z | - |
dc.date.available | 2015-11-20T09:36:00Z | - |
dc.date.issued | 2014-11-27 | - |
dc.identifier.citation | Рекомендовано студентам напряму підготовки «Професійна освіта. Харчові технології» денної та заочної форми навчання. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3757 | - |
dc.description.abstract | У посібнику подано навчальний матеріал дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв», передбачений робочим навчальним планом для засвоєння студентом в процесі самостійної роботи. Рекомендовано студентам напряму підготовки «Професійна освіта. Харчові технології» денної та заочної форми навчання. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ВПЦ "Візаві" | uk |
dc.relation.ispartofseries | УДК 664 (075.8) ББК 36.81я73; | - |
dc.subject | Процеси та апарати, технологічні процеси, зхарчові технології | uk |
dc.title | Процеси та апарати харчових виробництв | uk |
dc.type | Tutorial | uk |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Процеси навч.пос..pdf | 2,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.