Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3757
Title: Процеси та апарати харчових виробництв
Authors: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Keywords: Процеси та апарати, технологічні процеси, зхарчові технології
Issue Date: 27-Nov-2014
Publisher: ВПЦ "Візаві"
Citation: Рекомендовано студентам напряму підготовки «Професійна освіта. Харчові технології» денної та заочної форми навчання.
Series/Report no.: УДК 664 (075.8) ББК 36.81я73;
Abstract: У посібнику подано навчальний матеріал дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв», передбачений робочим навчальним планом для засвоєння студентом в процесі самостійної роботи. Рекомендовано студентам напряму підготовки «Професійна освіта. Харчові технології» денної та заочної форми навчання.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3757
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Процеси навч.пос..pdf2,17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.