Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3757
Title: | Процеси та апарати харчових виробництв |
Authors: | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
Keywords: | Процеси та апарати, технологічні процеси, зхарчові технології |
Issue Date: | 27-Nov-2014 |
Publisher: | ВПЦ "Візаві" |
Citation: | Рекомендовано студентам напряму підготовки «Професійна освіта. Харчові технології» денної та заочної форми навчання. |
Series/Report no.: | УДК 664 (075.8) ББК 36.81я73; |
Abstract: | У посібнику подано навчальний матеріал дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв», передбачений робочим навчальним планом для засвоєння студентом в процесі самостійної роботи. Рекомендовано студентам напряму підготовки «Професійна освіта. Харчові технології» денної та заочної форми навчання. |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3757 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Процеси навч.пос..pdf | 2,17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.