Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 22.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІДубова, Наталія Вячеславівна
2022-04-30Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладахФілімонова, Ірина Афанасіївна
2020-04Інформаційна логістика. Навчально-методичний посібникКоробань, Оксана Валеріївна
2021-05-28УПРОВАДЖЕННЯ ДУАЛЬНОЇ ФОРМИ ЗДОБУТТЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИКравченко, Леся Василівна
2020-11-28ВИКОРИСТАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ АКТИВІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНО-ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УЧНІВ ПРОФЕСІЙНИХ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИКоробань, Оксана Валеріївна
2021-04-14ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИКоробань, Оксана Валеріївна; Коцуконь, Оксана Валеріївна
2020-09-14МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО НАВЧАЛЬНОЇ (ПЕДАГОГІЧНОЇ) ПРАКТИКИКоробань, Оксана Валеріївна
2021-04-14ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ ВИКОРИСТАННЯ SMART-ТЕХНОЛОГІЙ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ ЗПТОКоробань, Оксана Валеріївна; Одноочко, Олександр Юрійович
2020-12-04Збірник технологічних карток «Приготування страв з яєць та сиру» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ.Філімонова, Ірина Афанасіївна
2021-05-30Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій : монографіяФілімонова, Ірина Афанасіївна; Гвоздецька, Юлія Василiвна; Ткачук, Станіслав Іванович; Ящук, Сергій Миколайович