Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 31-38 зі 38.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020-09-14МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО НАВЧАЛЬНОЇ (ПЕДАГОГІЧНОЇ) ПРАКТИКИКоробань, Оксана Валеріївна
2021-04-14ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ ВИКОРИСТАННЯ SMART-ТЕХНОЛОГІЙ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ ЗПТОКоробань, Оксана Валеріївна; Одноочко, Олександр Юрійович
2019-09МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИРОБНИЧОЇ (ПЕДАГОГІЧНОЇ) ПРАКТИКИКоробань, Оксана Валеріївна
2018Оптимізація методичної системи навчання інформатики у коледжах технічних напрямівМельник, Олексій Сергійович
2020-12-04Збірник технологічних карток «Приготування страв з яєць та сиру» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ.Філімонова, Ірина Афанасіївна
2021-05-30Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій : монографіяФілімонова, Ірина Афанасіївна; Гвоздецька, Юлія Василiвна; Ткачук, Станіслав Іванович; Ящук, Сергій Миколайович
2020-12-04Збірник технологічних карток «Приготування страв з риби та морепродуктів» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ.Філімонова, Ірина Афанасіївна; Гвоздецька, Юлыя Василiвна
2023-11ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ РЕФОРМ У ПРОФЕСІЙНІЙ ОСВІТІ УКРАЇНИ: АНАЛІЗ ДОСЯГНЕНЬ І ВИКЛИКІВНагайчук, Олена Валеріївна; Шовкова, Анна Олександрівна; Яжук, Дмитро Вікторович