Факультет інженерно-педагогічної освіти Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 301 до 320 з 931
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ СТУДЕНТІВ-ІНОЗЕМЦІВ ШЛЯХОМ ЗАСТОСУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ЕЛЕКТРОННОГО НАВЧАННЯКравченко, Леся Василівна
2019-12ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОБЛЕМНОГО НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ ПРИ ВИВЧЕННІ ДИСЦИПЛІНИ "ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ"Кравченко, Леся Василівна
2019-10ЕФЕКТИВНІСТЬ РОБОТИ СУЧАСНОГО БАРУКравченко, Леся Василівна
2019-04-25Туристський ресурс як чинник економічного розвитку регіонуРожі, Інна Георгіївна; Шевченко, Ірина Юріївна
2019-10-11Відпочинковий потенціал регіону: територіальні особливостіБраславська, Оксана Володимирівна; Рожі, Інна Георгіївна
2019-05-16Туризм: методологічні аспекти розвиткуБраславська, Оксана Володимирівна; Рожі, Інна Георгіївна
2019-05Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузіДубова, Наталія Вячеславівна
2019-11Технологія продукції громадського харчуванняДубова, Наталія Вячеславівна
2019Формування інтелектуальних умінь учнів на уроках трудового навчанняНагайчук, Олена Валеріівна
2019-10-11Можливості використання потенціалу системи дистанційного навчання Мoodle при вивченні курсу «Охорона праці та безпека життєдіяльності»Нагайчук, Олена Валеріівна
2019-10WAYS OF EFFECTIVE FUNCTIONING OF THE SOUTHERN BUH ECOCORRIDORСовгіра, Світлана Василівна
2019-04ФОРМУВАННЯ В УЧНІВ ДОСВІДУ ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЯК ПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМАГалушко, Сергій Миколайович; Боднар, Вікторія Олександрівна
2019-04Вивчення кінетики реакції кислотного гідролізу сахарозиГалушко, Сергій Миколайович; Іванюк, Олеся Яківна
2019-04Розвиток аналітичних здібностей учнів засобами інтегральних пізнавальних хімічних задачГалушко, Сергій Миколайович; Грабова, Наталія Василівна
2019ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ НАДАННЯ ПОСЛУГ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТАМ В ГОТЕЛЬНИХ НОМЕРАХБербец, Тетяна Миколаївна
2019ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ ДО РОБОТИ В ЗАКЛАДАХ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ ІНКЛЮЗІЇБербец, Тетяна Миколаївна
2019Хоменко Л.М. Історія розвитку українського національного одягу / Л.М. Хоменко // Актуальні проблеми підготовки вчителя трудового навчання та технологій: теорія, досвід, проблеми: збірник наукових праць / О.В. Марущак (голова) та [ін.]. – Вінниця: ПП Балюк І. Б., 2019. – Вип. 2. – С. 93-97.Хоменко, Людмила Миколаївна
2019СУТНІСТЬ ТА СТРУКТУРА КЛЮЧОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ «ПІДПРИЄМЛИВІСТЬ І ФІНАНСОВА ГРАМОТНІСТЬ» В УЧНІВ ОСНОВНОЇ ШКОЛИ В ПРОЦЕСІ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПІДГОТОВКИБербец, Віталій Васильович
2019СУТНІСТЬ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРІГАЮЧОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В ПРОЦЕСІ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПІДГОТОВКИБербец, Віталій Васильович; Покладова, Вікторія Ігорівна; Чаплоуцька, Т.І.
2018-11Технологія виробництва продукції громадського харчуванняДубова, Наталія Вячеславівна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 301 до 320 з 931