Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10742
Назва: | Технологія виробництва продукції громадського харчування |
Автори: | Дубова, Наталія Вячеславівна |
Ключові слова: | Технологія виробництва продукції громадського харчування |
Дата публікації: | лис-2018 |
Видавництво: | Умань : ВПЦ «Візаві», – 2018. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки призначені для допомоги студентам під час самостійного опрацювання дисципліни «Технологія виробництва продукції громадського харчування» та підготовки до семінарських занять |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10742 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичні вказівки.docx | 14,94 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.