Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 61.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020-11-19СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ ЕКОНОМІЧНОЇ ДИНАМІКИМельник, Вячеслав Вікторович; Бобко, Валентин Володимирович; Гуменюк, Алла Валеріївна; Малярчук, Наталія Миколаївна; Вінницька, Оксана Анатоліївна; Гвоздєй, Наталія Іванівна; Корнієнко, Тетяна Олександрівна; Чвертко, Людмила Андріївна; Бержанір, Інна Анатоліївна; Слатвінський, Максим Анатолійович; Панкратова, Леся Анатоліївна; Подзігун, Світлана Миколаївна; Гарматюк, Олена Валентинівна; Барвінок, Максим Володимирович; Бержанір, Анатолій Леонідович; Дем’янишина, Олеся Андріївна; Пачева, Наталія Олександрівна; Холодна, Ольга Віталіївна; Акулов, Михайло Григорович; Дяченко, Світлана Володимирівна; Кирилюк, Ірина Миколаївна; Поворознюк, Інна Миколаївна; Cлатвінська, Леся Анатоліївна; Бербец, Тетяна Миколаївна; Литвин, Оксана Вікторівна
2020Значення екологічних інновацій у розвитку готельного бізнесуПоворознюк, Інна Миколаївна
2020Особливості формування туристичного продукту регіонуПоворознюк, Інна Миколаївна
2020Перспективи розвитку ринку хостелів в УкраїніПоворознюк, Інна Миколаївна
2020FORMATION OF SUSTAINABLE TOURISM DEVELOPMENT STRATEGY OF THE REGIONS OF UKRAINEПоворознюк, Інна Миколаївна
2022-01Modelling of Demand Determinants for Full-Time Bachelor’s Degree Programs in Hospitality and Catering: The Case of Ukrainian Higher Education InstitutionsПоворознюк, Інна Миколаївна; Литвин, Оксана Вікторівна; Бербец, Тетяна Миколаївна; Філімонова, Ірина Афанасіївна; Зоценко, Людмила Миколаївна; Гуща, Євгенія Анатоліївна
2022Розвиток харчової промисловості на основі інноваційних процесівПоворознюк, Інна Миколаївна
2020Логістика як складова успішного розвитку готельного бізнесу.Поворознюк, Інна Миколаївна
2020ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ТУРИСТИЧНОГО ПРОДУКТУ РЕГІОНУПоворознюк, Інна Миколаївна
2022-05КОНТЕНТ-МАРКЕТИНГ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІПоворознюк, Інна Миколаївна