Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5969
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМиколайко, Валерій Павлович-
dc.date.accessioned2016-11-30T14:24:34Z-
dc.date.available2016-11-30T14:24:34Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationМиколайко В. П. Оцінювання селекційних номерів цикорію коренеплідного за хімічним складом в процесі зберігання/ В. П. Миколайко // Збірник наукових праць УНУС. – Умань : УНУС, 2016. – Вип. 88. – Ч. 1: Сільськогосподарські науки. – С. 280–288.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/5969-
dc.description.abstractНаведено результати оцінювання селекційних номерів цикорію коренеплідного за хімічним складом в процесі зберігання. Дослідження показали, що в селекційних номерах при зберіганні основні вивчені ознаки варіюють — за вмістом сухих речовин від 26,0% до 31,0%, утриманням полісахариду інуліну від 11,9% до 15,5%; вмістом відновлюючих цукрів від 0,40% до 1,10% до маси сирої речовини. Проведення доборів за цими ознаками в наступних поколіннях дозволить утримувати індивідуальну мінливість, накопичувати цінні властивості і підвищувати ефективність селекційної роботи.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУНУСuk
dc.subjectцикорій коренепліднийuk
dc.subjectселекційні номериuk
dc.subjectформа коренеплодуuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectсухі речовиниuk
dc.subjectвідновлюючі цукриuk
dc.subjectінулінuk
dc.titleОцінювання селекційних номерів цикорію коренеплідного за хімічним складом в процесі зберіганняuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фах Зб УНУС.pdf486,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.