Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6531
Назва: Особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій в умовах професійної підготовки
Автори: Ткачук, Станіслав Іванович
Ключові слова: професійна компетентність
професійна освіта
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: 11. Ткачук С.І. Особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій в умовах професійної підготовки. /С.І. Ткачук/ Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка (Педагогічні науки). – Чернігів : ЧНПУ, 2016. – Випуск 137. – С. 58-62.
Серія/номер: УДК;644(07)
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто проблему підготовки ...
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6531
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osobl_formuv.pdf6,76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.