Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7042
Title: Ключові компоненти професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів харчової галузі
Authors: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Keywords: професійно-технічна освіта, професійна підготовка, інженерно-педагогічна освіта, вищі навчальні заклади, кваліфіковані робітничі кадри.
Issue Date: 20-Dec-2016
Publisher: Видавничий дім "Гельветика"
Citation: Філімонова І.А. Ключові компоненти професійної підготовки майбутніх фахівців-технологів харчової галузі / Філімонова І.А. // Молодий учений. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Івано-Франківськ, 23-24 рудня 2016 р.). – Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2016. – С. 114-117.
Series/Report no.: УДК 37.01(063) ББК 74.0я43 с 76;
Abstract: У статті проведено аналіз проблеми переходу до компетентнісного підходу в підготовці бакалаврів харчової галузі в педагогічній теорії і практиці. Здійснено моніторинг досліджень, які розкривають зміст професійної компетентності майбутніх фахівців. Обґрунтовано структуру професійної компетентності в контексті інженерно-педагогічної освіти.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7042
ISBN: 978-966-916-198-7
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Filimonova_KomponentuPK.pdf376,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.