Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7042
Назва: Ключові компоненти професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів харчової галузі
Автори: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Ключові слова: професійно-технічна освіта, професійна підготовка, інженерно-педагогічна освіта, вищі навчальні заклади, кваліфіковані робітничі кадри.
Дата публікації: 20-гру-2016
Видавництво: Видавничий дім "Гельветика"
Бібліографічний опис: Філімонова І.А. Ключові компоненти професійної підготовки майбутніх фахівців-технологів харчової галузі / Філімонова І.А. // Молодий учений. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Івано-Франківськ, 23-24 рудня 2016 р.). – Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2016. – С. 114-117.
Серія/номер: УДК 37.01(063) ББК 74.0я43 с 76;
Короткий огляд (реферат): У статті проведено аналіз проблеми переходу до компетентнісного підходу в підготовці бакалаврів харчової галузі в педагогічній теорії і практиці. Здійснено моніторинг досліджень, які розкривають зміст професійної компетентності майбутніх фахівців. Обґрунтовано структуру професійної компетентності в контексті інженерно-педагогічної освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7042
ISBN: 978-966-916-198-7
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Filimonova_KomponentuPK.pdf376,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.