00 DSpace/Manakin Repository
HACCP SYSTEM IN THE RESTAURANT INDUSTRY
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
ІЕБО, ФСПО, ФФВ
→
Інститут економіки та бізнес-освіти
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
HACCP SYSTEM IN THE RESTAURANT INDUSTRY
Barvinok, Nataliia
;
Blahopoluchna, Anastasiia
;
Povorozniuk, Inna
;
Liakhovska, Nelia
URI:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14773
Дата:
2022-03-31
Короткий опис(реферат):
The article is devoted to the problem of implementation of HACCP systems in restaurants of Ukraine for compliance with current legislation and gaining competitive advantages in the hospitality industry
Суть розробки, основні результати:
https://www.europe-science.com/wp-content/uploads/2022/04/Sciences-of-Europe-No-91-2022.pdf
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Барвінок_Sciences ...
Розмір:
600.2Kb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Інститут економіки та бізнес-освіти
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися