00 DSpace/Manakin Repository
Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладах
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
ПГФ, ФФМІ, ФІПО
→
Факультет інженерно-педагогічної освіти
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладах
Філімонова, Ірина Афанасіївна
URI:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15214
Дата:
2022-04-30
Короткий опис(реферат):
У публікації охарактеризовано особливості професійної підготовки майбутніх фахівців професійної освіти у вищих педагогічних закладах
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Rozwoj_April_2022 ...
Розмір:
2.318Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Факультет інженерно-педагогічної освіти
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися