Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022-05-25 | Antimicrobial Films Based On Chitosane as a Safe Storage of Berries | Благополучна, Анастасія Геннадіївна |
2020-05-29 | APPLICATION OF CHITOSAN PRE-TREATMENT TO PRESERVE THE QUALITY OF BERRY PRODUCTS | Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна |
2020-06-15 | Application of chitosan preliminary treatment to preserve quality of strawberries | Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна |
2020-06-15 | Application of chitosan preliminary treatment to preserve quality of strawberries. | Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна |
2022-06-30 | CULTURE OF PROFESSIONAL COMMUNICATION IN THE HOSPITALITY INDUSTRY: ITS SIGNIFICANCE AND INFLUENCE | Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Кирилюк, Ірина Миколаївна; Поворознюк, Інна Миколаївна; Ляховська, Неля Олександрівна; Литвин, Оксана Вікторівна |
2022-06-17 | Dehydration of berries during storage | Благополучна, Анастасія Геннадіївна |
2022 | Development of turkey's tourist industry in the convention of the covid-19 pandemic: challenges and opportunities | Кирилюк, Ірина Миколаївна; Поворознюк, Інна Миколаївна; Нещадим, Людмила Миколаївна; Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Литвин, Оксана Вікторівна |
2022-06-22 | ECOLOGICAL BERRY PACKAGING AS AN ALTERNATIVE TO PLASTIC CONTAINERS | Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Парахненко, Владислав Геннадійович |
2021-08-31 | EFFECT OF CHITOSAN PRETREATMENT ON THE QUALITY OF STRAWBERRIES DURING COLD STORAGE | Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна |
2020 | EFFICIENCY OF PRETREATMENT OF STRAWBERRIES WITH CHITOSAN SOLUTIONS DURING COLD STORAGE IN A MODIFIED GAS ATMOSPHERE | Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна |
2022 | FRANCHISING IN THE RESTAURANT INDUSTRY | Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Кирилюк, Ірина Миколаївна; Литвин, Оксана Вікторівна |
2022-05-05 | Franchising of the restaurant industry in war conditions | Благополучна, Анастасія Геннадіївна |
2022-06-22 | MODERN SOLUTIONS IN SORTING FRUIT AND VEGETABLE RAW MATERIALS | Благополучна, Анастасія Геннадіївна |
2020-12-25 | Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosan | Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна |
2022-06-17 | SUBLIMATION AS AN ALTERNATIVE METHOD OF STORING BERRIES | Благополучна, Анастасія Геннадіївна |
2020-04-07 | Technology of storing strawberries pretreated with chitosan. | Благополучна, Анастасія Геннадіївна |
2023 | The Influence of Globalization Processes on the Development of the Restaurant Business of Ukraine | Поворознюк, Інна Миколаївна; Джога, Ольга Валентинівна; Нещадим, Людмила Миколаївна; Кирилюк, Ірина Миколаївна; Тимчук, Світлана Володимирівна; Благополучна, Анастасія Геннадіївна |
2022-03-03 | THE USE OF BIODEGRADABLE UTENSILS IN RESTAURANTS | Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна; Нещадим, Людмила Миколіївна |
2022-06-17 | Use of fluidization tunnels of shock freezing for raspberries | Благополучна, Анастасія Геннадіївна |
2022-03-03 | WASTEFUL TECHNOLOGIES MINI-PRODUCTION | Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна; Нещадим, Людмила Миколіївна |