Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10581
Назва: | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ НОВОГО ВИДУ СИРУ |
Автори: | Кравченко, Тамара Василівна Дейниченко, Григорій Вікторович |
Ключові слова: | розробка технологій продуктів харчування харчова промисловість |
Дата публікації: | бер-2019 |
Видавництво: | Матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19-20 березня 2019 р. |
Короткий огляд (реферат): | В сучасних економічних умовах на всіх етапах виробництва та переробки харчової сільськогосподарської сировини велика увага приділяється створенню та освоєнню нових ресурсозберігаючих технологій, а також удосконаленню існуючих технологічних процесів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10581 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези Кравченко Т.В..docx | 16,04 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.