Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14678
Назва: Виробниче навчання
Інші назви: Виробниче навчання
Автори: Гвоздецька, Юлія Василівна
Філімонова, Ірина Афанасіївна
Ткачук, Станіслав Іванович
Джога, Ольга Валентинівна
Ключові слова: інструкційні картки, страви, рецептури, бобові, крупи, макаронні вироби
Дата публікації: 3-гру-2021
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Виробниче навчання : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи здобувачів спец. 015 «Проф. освіта (Аграрне виробництво, переробка с/г продукції та харчові технології)» / Ю. В. Гвоздецька, О. В. Джога, С. І. Ткачук [та ін.] ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2021. – 657 с.
Серія/номер: Харчові технології;
Короткий огляд (реферат): У посібнику подано навчальний матеріал дисципліни «Виробниче навчання», передбачений робочим навчальним планом для засвоєння здобувачами в процесі професійно-практичної підготовки. Рекомендовано здобувачам спеціальності 015.37 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» денної та заочної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14678
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Виробниче навчання 2021 (2).pdf10,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.