Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15530
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ "АНАЛІЗ ПІДРУЧНИКІВ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ" В УМОВАХ ЗМІШАНОГО НАВЧАННЯ
Автори: Капелюшна, Тетяна Вікторівна
Ключові слова: підручник
англійська мова
особливості
змішане навчання
Дата публікації: 24-чер-2021
Видавництво: Дрогобич: ТзОВ"Трек-ЛТД"
Бібліографічний опис: Капелюшна Тетяна. Особливості викладання дисципліни "Аналіз підручників з англійської мови" в умовах онлайн навчання. Імплементація європейських стандартів в українські освітні дослідження : матеріали V міжнародної наукової конференції Української асоціації дослідників освіти. Дрогобич: ТзОВ «Трек-ЛТД», 2021. С. 67-69.
Серія/номер: УДК;378.091(477):303.4
Короткий огляд (реферат): У документі «Рекомендації щодо впровадження змішаного навчання у закладах фахової передвищої та вищої освіти» (Міністерство освіти і науки України, 2020) наголошено на потребі у нових підходах до навчання з обмеженням кількості аудиторних занять із урахуванням таких вимог до вищої освіти, як доступність, інклюзивність, гнучкість, індивідуальна траєкторія навчання, тощо. Зрозуміло, що такі продиктовані часом виклики потребують впровадження онлайн-технологій, ґрунтовних змін у підходах до організації навчання в закладах освіти та в кожній дисципліні, зокрема ролі аудиторних занять та ефективності їхнього проведення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15530
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Капелюшна_тези_УАДО 2021-converted (1).pdf216,6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.