Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15562
Назва: | ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ТУРИСТИЧНОГО ПРОДУКТУ РЕГІОНУ |
Інші назви: | ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ТУРИСТИЧНОГО ПРОДУКТУ РЕГІОНУ |
Автори: | Поворознюк, Інна Миколаївна |
Ключові слова: | туризм туріндустрія регіональний туризм туристичний продукт |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | ВПЦ «Візаві» |
Бібліографічний опис: | Поворознюк І. М. Особливості формування туристичного продукту регіону. Сталий економічний розвиток: актуальні проблеми та механізми забезпечення : матеріали Міжнар. наук-практ. конф., 9 квіт. 2020 р., м. Умань / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини; [за ред. О. Г. Чирви]. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2020. С. 265-269 |
Короткий огляд (реферат): | Обґрунтована модель формування туристичного продукту регіону, яка вимагає визначення відносних показників (коефіцієнтів) розвитку туризму в кожному районі і в цілому по регіону. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15562 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Поворознюк 1.pdf | 412,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.