Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1041-1050 зі 1101.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІПоворознюк, Інна Миколаївна
2021-07-31Modelling and factor analysis of pricing determinants in the state-regulated competitive market: The case of Ukrainian flour marketДраган, Олена Іванівна; Бергер, Аліна Дмитрівна; Плець, Іван Іванович; Білошкурська, Наталія Володимирівна; Бовкун, Ольга Анатоліївна
2021Формування та реалізація антикризового управління на підприємствах індустрії гостинності в період пандемії COVID-19Поворознюк, Інна Миколаївна
2022-05-17Антимікробне покриття на основі хітозану в якості безпечного зберігання швидкопсувної ягідної сировиниБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна
2022-05ОСОБЛИВОСТІ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ КОНТАКТНОЇ ЗОНИ ПІДПРИЄМСТВ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІПоворознюк, Інна Миколаївна
2022-06-22MODERN SOLUTIONS IN SORTING FRUIT AND VEGETABLE RAW MATERIALSБлагополучна, Анастасія Геннадіївна
2022-06-17SUBLIMATION AS AN ALTERNATIVE METHOD OF STORING BERRIESБлагополучна, Анастасія Геннадіївна
2022-05-13Застосування полісахаридів у технології зберігання ягідної продукціїБлагополучна, Анастасія Геннадіївна
2022-06-22ECOLOGICAL BERRY PACKAGING AS AN ALTERNATIVE TO PLASTIC CONTAINERSБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Парахненко, Владислав Геннадійович
2022-05-05Franchising of the restaurant industry in war conditionsБлагополучна, Анастасія Геннадіївна