Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6531
Title: Особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій в умовах професійної підготовки
Authors: Ткачук, Станіслав Іванович
Keywords: професійна компетентність
професійна освіта
Issue Date: 2016
Citation: 11. Ткачук С.І. Особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій в умовах професійної підготовки. /С.І. Ткачук/ Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка (Педагогічні науки). – Чернігів : ЧНПУ, 2016. – Випуск 137. – С. 58-62.
Series/Report no.: УДК;644(07)
Abstract: В статті розглянуто проблему підготовки ...
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6531
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
osobl_formuv.pdf6,76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.