Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6531
Title: | Особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій в умовах професійної підготовки |
Authors: | Ткачук, Станіслав Іванович |
Keywords: | професійна компетентність професійна освіта |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | 11. Ткачук С.І. Особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій в умовах професійної підготовки. /С.І. Ткачук/ Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка (Педагогічні науки). – Чернігів : ЧНПУ, 2016. – Випуск 137. – С. 58-62. |
Series/Report no.: | УДК;644(07) |
Abstract: | В статті розглянуто проблему підготовки ... |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6531 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
osobl_formuv.pdf | 6,76 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.