Browsing by Author Благополучна, Анастасія Геннадіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 9 to 28 of 51 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-06-22ECOLOGICAL BERRY PACKAGING AS AN ALTERNATIVE TO PLASTIC CONTAINERSБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Парахненко, Владислав Геннадійович
2021-08-31EFFECT OF CHITOSAN PRETREATMENT ON THE QUALITY OF STRAWBERRIES DURING COLD STORAGEБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна
2020EFFICIENCY OF PRETREATMENT OF STRAWBERRIES WITH CHITOSAN SOLUTIONS DURING COLD STORAGE IN A MODIFIED GAS ATMOSPHEREБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна
2022ENVIRONMENTAL AND ECONOMIC DAMAGE FROM THE FULL-SCALE MILITARY INVASION OF russia IN UKRAINEБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Парахненко, Владислав Геннадійович
2022FRANCHISING IN THE RESTAURANT INDUSTRYБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Кирилюк, Ірина Миколаївна; Литвин, Оксана Вікторівна
2022-05-05Franchising of the restaurant industry in war conditionsБлагополучна, Анастасія Геннадіївна
2024IMPACT OF THE CONSEQUENCES OF THE WAR IN UKRAINE ON THE ENVIRONMENTAL CONDITION OF DRINKING WATERБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Парахненко, Владислав Геннадійович
2022-06-22MODERN SOLUTIONS IN SORTING FRUIT AND VEGETABLE RAW MATERIALSБлагополучна, Анастасія Геннадіївна
2020-12-25Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosanБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна
2022-06-17SUBLIMATION AS AN ALTERNATIVE METHOD OF STORING BERRIESБлагополучна, Анастасія Геннадіївна
2020-04-07Technology of storing strawberries pretreated with chitosan.Благополучна, Анастасія Геннадіївна
2023The Influence of Globalization Processes on the Development of the Restaurant Business of UkraineПоворознюк, Інна Миколаївна; Джога, Ольга Валентинівна; Нещадим, Людмила Миколаївна; Кирилюк, Ірина Миколаївна; Тимчук, Світлана Володимирівна; Благополучна, Анастасія Геннадіївна
2022-03-03THE USE OF BIODEGRADABLE UTENSILS IN RESTAURANTSБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна; Нещадим, Людмила Миколіївна
2022-06-17Use of fluidization tunnels of shock freezing for raspberriesБлагополучна, Анастасія Геннадіївна
2022-03-03WASTEFUL TECHNOLOGIES MINI-PRODUCTIONБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна; Нещадим, Людмила Миколіївна
2024-05Актуальні питання розвитку економіки: світові та національні аспектиБержанір, Інна Анатоліївна; Бержанір, Анатолій Леондович; Дем'янишина, Олеся Андріївна; Осадчук, Наталія Володимирівна; Ткачук, Світлана Петрівна; Чвертко, Людмила Андріївна; Гарник, Олена Анатоліївна; Білошкурський, Микола Васильович; Вінницька, Оксана Анатоліївна; Гвоздєй, Наталія Іванівна; Білошкурська, Наталія Володимирівна; Гарматюк, Олена Валентинівна; Пачева, Наталія Олександрівна; Демченко, Тетяна Анатоліївна; Малярчук, Наталія Миколаївна; Корнієнко, Тетяна Олександрівна; Логінова, Ольга Анатоліївна; Підлісний, Євген Васильович; Мельник, Вячеслав Вікторович; Любивий, Олександр Миколайович; Світовий, Олександр Михайлович; Нещадим, Людмила Миколаївна; Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Слатвінська, Леся Анатоліївна; Джога, Ольга Валентинівна; Барвінок, Наталія Володимирівна; Кирилюк, Ірина Миколаївна; Литвин, Оксана Вікторівна
2022-05-17Антимікробне покриття на основі хітозану в якості безпечного зберігання швидкопсувної ягідної сировиниБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна
2021ВИКОРИСТАННЯ КРИПТОВАЛЮТ У СФЕРІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ТУРИЗМУБлагополучна, Анастасія Геннадіївна
2022-03-31ВПЛИВ ЗОВНІШНІХ ТА ВНУТРІШНІХ ФАКТОРІВ НА ЗМІНУ ПОВЕДІНКИ СПОЖИВАЧІВ ПОСЛУГ ГОСТИННОСТІБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна
2018-10-25Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберіганняБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Заморська, Ірина Леонідівна