Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13693
Назва: Слова класного вжитку на уроках англійської мови
Автори: Коваленко, Олександр Васильович
Ключові слова: методика вивчення англійської мови
мовне середовище
педагогічні інновації
природні ситуації мовлення
Дата публікації: бер-2021
Видавництво: Вид-во ЖДУ імені Івана Франка
Бібліографічний опис: Коваленко О. В. Слова класного вжитку на уроках англійської мови. Інноваційні технології мовної підготовки студентів ЗВО: збірник матеріалів VІІ Всеукраїнського науково-практичного вебінару з міжнародною участю (24 березня 2021 р.) / за заг. ред. Т.В. Литньової. Житомир: Вид-во ЖДУ імені Івана Франка, 2021. С.33–36.
Серія/номер: УДК;378.147:81'243:004.9
Короткий огляд (реферат): Застосування ClassroomEnglish (СЕ) на нашу думку потребує наступного: знань адекватних фраз, відбору та адаптації до рівня конкретної аудиторії, гнучкості та наполегливості у їх застосуванні, врахування комунікативної ситуації, належну демонстрацію фрази, багаторазове застосування фрази вчителем перед спробами дати учням можливість використати фразу у ситуації, створення або спонукання до створення природньої ситуації для застосування певної фрази, планування ознайомлення учнів з певними лексичним одиницями. Різноманітність фраз, природна об’єктивність та необхідність ситуації, зацікавлений тон, емоційність мовлення вчителя важко переоцінити, коли на пам’яті приходять моменти одних і тих же заформалізованих запитань про чергування, дату, погоду.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13693
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Житомир_Коваленко_21.pdf683,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.