Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14800
Назва: Аналіз системи управління людським капіталом підприємства
Автори: Брагінець, Т.О.
Ключові слова: управління
людський капітал
ефективність
конкуренція
організація
управлінські процеси
Дата публікації: 18-лис-2021
Видавництво: ВІЗАВІ
Бібліографічний опис: Брагінець Т. О. Аналіз системи управління людським капіталом підприємства. Сучасні проблеми і перспективи економічної динаміки : матеріали VІІІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. молодих учених та студентів (м. Умань, 18 листоп. 2021 р.) / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини, Навч.-наук. ін-т економіки та бізнес-освіти [та ін.] ; [голов. ред. Слатвінський М. А. ; редкол. : Корнієнко Т. О., Чвертко Л. А., Бержанір І. А. [та ін.]. Умань : Візаві, 2021. С. 460–463.
Короткий огляд (реферат): За всіх часів управління людським капіталом підприємства було однією з найскладніших сфер діяльності в менеджменті, оскільки воно поєднує в собі соціальні, економічні, виробничі та інші інтереси як власників та менеджерів, так і найманих працівників, тобто безпосередньо персоналу підприємства. В сучасних умовах персонал відіграє ключову роль в концепції управління, основним напрямком якої є розкрити здібності та компетентність працівників, які можна ефективно використовувати для розвитку та процвітання підприємства. Саме тому розвиток працівників займає одне з найважливіших місць в системі стратегічного управління.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14800
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Тези Умань Брагінець Т. 2021.pdf1,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.