Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14960
Назва: Характерні ознаки кризи в освіті й можливі шляхи її подолання
Автори: Краснобокий, Юрій Миколайович
Ткаченко, Ігор Аанатолійович
Ільніцька, Катерина Сергіївна
Ключові слова: система освіти
профорієнтація
підвищення кваліфікації
підготовка кадрів
екстернат
кризові явища
Дата публікації: 2022
Видавництво: ПП «ПÓСВІТ»
Бібліографічний опис: Краснобокий Ю., Ткаченко І., Ільніцька К. Характерні ознаки кризи в освіті й можливі шляхи її подолання. Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том 7: Чинники оцінювання якісних досліджень : колективна монографія / наук. ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький. Конін – Ужгород – Перемишль : Посвіт, 2022. С. 132—139.
Короткий огляд (реферат): Відомо, що педагогічна освіта займає авангардні позиції в освітній галузі загалом. Цей процес забезпечується через науково обґрунтовану систему перспективних ліній виховання й розвитку як окремого індивіда, так і векторальності людського соціуму загалом. Інноваційна діяльність в освіті – особлива, вона спирається на проблему проективності майбутнього за умов відповідної педагогічної свідомості – потребує архітектоніки профільної освіти, має розглядатися як випереджувальна ланка в комплексі всіх векторів розвитку суспільства. В іншому випадку – опинимося не в своєму часі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/14960
Розташовується у зібраннях:Факультет фізики, математики та інформатики



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.