Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15541
Назва: Роль закладів неформальної освіти для інтеграції дітей мігрантів в країнах ЄС
Автори: Гут, Наталя Василівна
Ключові слова: неформальна освіта
заклади формальної освіти
освітні послуги
мігранти
Дата публікації: 2022
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Гут Н.В. Роль закладів неформальної освіти для інтеграції дітей мігрантів в країнах ЄС. Інновації в сучасній освіті: український та світовий контекст : матеріали V міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. (Умань‚ 20 жовтня 2022 р.) / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини [та ін.] ; [редкол.: О. І. Безлюдний, Т. Л. Годованюк, І. С. Постоленко [та ін.] ; відпов. за вип. І. Ю. Гурський]. Умань : Візаві‚ 2022. С. 62–66.
Короткий огляд (реферат): Стаття розкриває важливість неформальної освіти для дітей мігрантів, яка може служити інструментом для їх реінтеграції у систему формальної освіти, покращення їхньої успішності в школі, а також допомогти їм відновитися після травми, сприяти соціальному залученню тощо. Вказано, що хоча неформальну освіту не слід розглядати як заміну формальної, її заклади відіграють важливу роль у мовній та емоційній підтримці дітей, розвитку їхніх соціальних навичок та громадянських компетенцій, розумінні різних культурних норм, пропонуючи більш детальне та ситуативне опанування певного предмета та допомагаючи забезпечити безперервність навчання для новоприбулих дітей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15541
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
zakl_nef_osv_integr_ditey.pdf1,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.