Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15633
Назва: Основи дієтичного, лікувального та дитячого харчування. Дієтичні страви:
Інші назви: Основи дієтичного, лікувального та дитячого харчування. Дієтичні страви:
Автори: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Ключові слова: дієтичне харчування, лікувальне харчування, дитяче харчування, дієта, дієтичні страви
Дата публікації: 25-жов-2022
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Основи дієтичного, лікувального та дитячого харчування. Дієтичні страви: навч.-метод. посіб. / Ірина Філімонова ; МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини. – Умань : Візаві, 2022. – 196 с.
Серія/номер: Харчові технології;
Короткий огляд (реферат): Структура і зміст навчально-методичного посібника адаптовані до тематики лекційних та практичних занять дисципліни «Основи дієтичного, лікувального та дитячого харчування». Особливу увагу приділено основам раціонального, дієтичного та лікувального харчування, особливостям організації харчування людей, що мають різні захворювання, в закладах ресторанного господарства, а також розробці рецептур та інструкційних карток дієтичних страв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/15633
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Основи_дієт_харч.pdf641,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.