Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16396
Назва: | ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРАКТИКУМ (технологія обробки харчових продуктів) |
Автори: | Бербец, Тетяна Миколаївна |
Ключові слова: | технологія харчові продукти технологій приготування страв сировина |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Умань: ВПЦ "ВІЗАВІ" |
Бібліографічний опис: | Технологічний практикум (технологія обробки харчових продуктів) : навч. посіб. / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини, Каф. технологічної освіти ; уклад. Т. М. Бербец. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2020. – 165 с. |
Серія/номер: | УДК;664(076) |
Короткий огляд (реферат): | У навчальному посібнику з дисципліни «Технологічний практикум (технологія обробки харчових продуктів)» міститься стислий опис технологій приготування страв національної кухні, технологічних особливостей обробки сировини та приготування харчових продуктів та методичні рекомендації реалізації змісту дисципліни у фаховій підготовці, і проведення навчальних занять. Посібник призначений для фахової підготовки студентів закладів вищої та професійно- технічної освіти, яким за освітньою програмою передбачено вивчення технології обробки харчових продуктів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/16396 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|
Бербец_Т._М._14.12.2020.pdf | 2,62 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.