Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2539
Назва: | КОНЦЕПТУАЛЬНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ МЕХАНІЗМУ АНТИКРИЗОВОГО УПРАВЛІННЯ ГАЛУЗЗЮ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ АПВ |
Автори: | Хлистун, Ольга Анатоліївна Солтик, Я.В. Негоденко, В.С. |
Ключові слова: | механізм антикризового управління, харчова промисловість, агропромислове виробництво, кризові явища, антикризовий менеджмент. |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | http://economics.opu.ua/files/archive/2013/No5/46-54.pdf |
Серія/номер: | УДК;631.15: 330.33.01: 631.11 |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано специфіку і характер виникнення кризових явищ в галузі харчової промисловості вітчизняного АПВ. Сформульовані ключові принципи формування механізму антикризового захисту, які враховують сучасні реалії і загрозливі тенденції розвитку галузі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2539 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
46-54.pdf | 726,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.