Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2539
Назва: КОНЦЕПТУАЛЬНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ МЕХАНІЗМУ АНТИКРИЗОВОГО УПРАВЛІННЯ ГАЛУЗЗЮ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ АПВ
Автори: Хлистун, Ольга Анатоліївна
Солтик, Я.В.
Негоденко, В.С.
Ключові слова: механізм антикризового управління, харчова промисловість, агропромислове виробництво, кризові явища, антикризовий менеджмент.
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: http://economics.opu.ua/files/archive/2013/No5/46-54.pdf
Серія/номер: УДК;631.15: 330.33.01: 631.11
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано специфіку і характер виникнення кризових явищ в галузі харчової промисловості вітчизняного АПВ. Сформульовані ключові принципи формування механізму антикризового захисту, які враховують сучасні реалії і загрозливі тенденції розвитку галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2539
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
46-54.pdf726,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.