Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПГФ, ФФМІ, ФІПО
Факультет інженерно-педагогічної освіти
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 19.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2010
ПІДГОТОВКА МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ТЕХНОЛОГІЙ ДО ВИКЛАДАННЯ ОСНОВ СУЧАСНОГО ВИРОБНИЦТВА З ВИКОРИСТАННЯМ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Кравченко, Тамара Василівна
2012-04
Формування педагогічної креативності майбутніх інженерів-технологів
Кравченко, Тамара Василівна
2011
Обґрунтування вибору змісту навчального матеріалу за модулем „Технологія приготування страв. Традиції української національної кухні” з урахуванням фольклорно-етнографічних особливостей
Кравченко, Тамара Василівна
;
Захарченко, Н. П.
2011
Використання основних форм і методів інтерактивного навчання при вивченні технологій харчових виробництв
Кравченко, Тамара Василівна
;
Ващенко, Л. Д.
2020
Поліфенольні сполуки зефіру, виготовленого з використанням пюре калини
Кравченко, Тамара Василівна
2011
Особливості інженерно-педагогічної освіти із врахуванням вимог європейського освітнього простору
Кравченко, Тамара Василівна
2019
Prospects for the use of membrane technologies for the processing of dairy raw materials
Кравченко, Тамара Василівна
2020
SURVEY OF COMPLEX INFLUENCE OF PHYSICO-CHEMICAL AND TECHNOLOGICAL PARAMETERS ON THE PROCESS OF MILK-EGG CO-PRECIPITATE OBTAINING
Кравченко, Тамара Василівна
2017
Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства
Кравченко, Тамара Василівна
;
Попова, Наталія Миколаївна
2017
Логістика у ресторанному господарстві
Кравченко, Тамара Василівна
Перегляд
Автор
2
Попова, Наталія Миколаївна
1
Ващенко, Л. Д.
1
Дейниченко, Григорій Вікторович
1
Захарченко, Н. П.
1
Філімонова, Ірина Афанасіївна
Тема
2
харчова промисловість
2
інженерно-педагогічна освіта
1
innovative development
1
introduction
1
membrane
1
milk
1
milk-egg
1
process
1
professional activity
1
Professional training
.
далі >
за датою випуску
6
2019
3
2011
3
2017
2
2015
2
2020
1
2010
1
2012
1
2016
Has File(s)
19
true