Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-5 зі 5.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022-10-25Основи дієтичного, лікувального та дитячого харчування. Дієтичні страви:Філімонова, Ірина Афанасіївна
2022-05-30Збірник технологічних карток «Приготування борошняних страв» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ.Філімонова, Ірина Афанасіївна; Гвоздецька, Юлія Василiвна
2022-10-31Формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплінФілімонова, Ірина Афанасіївна
2022-04-30Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладахФілімонова, Ірина Афанасіївна
2022-03-30ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ БАКАЛАВРІВ ПРОФЕСІЙНОЇ (ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ) ОСВІТИ ЗАСОБАМИ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙФілімонова, Ірина Афанасіївна