Факультет інженерно-педагогічної освіти Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 361 до 380 з 931
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019-03Статистичний метод обчислення ризикуМельник, Олександр Васильович; Сусло, Лариса Вікторівна
2018-12ОСОБЛИВОСТІ МЕТОДІВ З'ЄДНАНЬ ДЕТАЛЕЙ ТА ВУЗЛІВ ШВЕЙНИХ ВИРОБІВ НА УРОКАХ ТЕХНОЛОГІЙХоменко, Людмила Миколаївна
2019Інноваційний демпфер багатоповерхової будівліАзізов, Талят Нуредінович; Мельник, Олексій Сергійович; Кочкарьов, Дмитро Вікторович
2019-03-15РОЗРОБКА ПРОГРАМОВАНОГО ТАЙМЕРА НА БАЗІ МІКРОКОНТРОЛЕРА ATMEGA8Коробань, Оксана Валеріївна; Цяпута, Олег Олександрович
2019-02-15ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛЯ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯКоробань, Оксана Валеріївна
2019-02-15; 2019-02-15ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛЯ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯКоробань, Оксана Валеріївна; Коробань, Оксана Валеріївна
2019-02-15ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛЯ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯКоробань, Оксана Валеріївна
2018-12-15Інформаційна логістикаКоробань, Оксана Валеріївна; Мельник, Олексій Сергійович
2018-11-20Інструкційні картки. Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салатиФілімонова Ірина, Гвоздецька Юлія
2018-11-20Інструкційні картки. Напівфабрикати з мясаГвоздецька Юлія, Філімонова Ірина
2019-04-20Інструкційні картки. Напівфабрикати з рибиГвоздецька Юлія, Філімонова Ірина
2019-04-20Інструкційні картки. Перші стравиФілімонова Ірина, Гвоздецька Юлія
2019-05-20Методологічні підходи до проблеми формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової галузі у вищих педагогічних навчальних закладахФілімонова Ірина, Ткачук Станіслав
2018-10-20USING OF INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN THE PROCESS OF PROFESSIONAL COMPETENCIE’S FORMING OF THE FUTURE FOOD TECHNOLOGIES BACHELORSФілімонова, Ірина Афанасіївна
2018Оновлений зміст навчальної програми з трудового навчання для учнів 5-9 класів: стан та перспективи вдосконаленняТерещук, Андрій Іванович
2019-03-20ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ОБОВ’ЯЗКОВА УМОВА ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙФілімонова, Ірина Афанасіївна
2019-02-20Аналіз стану сформованості аксіологічного компоненту професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплінФілімонова, Ірина Афанасіївна
2018-12-07методика трудового навчанняТерещук, Андрій Іванович
2019Icторiя iнформатикиГрiтченко, Анатолiй Григорович
2019ЗАСТОСУВАННЯ РОЗВИВАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЯК ЧИННИК ФОРМУВАННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ УЧНІВ НА УРОКАХ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯХаритонова, Валентина Василівна; Ігнатюк, Мілена Олегівна
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 361 до 380 з 931