Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 361 до 380 з 931
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019-03 | Статистичний метод обчислення ризику | Мельник, Олександр Васильович; Сусло, Лариса Вікторівна |
2018-12 | ОСОБЛИВОСТІ МЕТОДІВ З'ЄДНАНЬ ДЕТАЛЕЙ ТА ВУЗЛІВ ШВЕЙНИХ ВИРОБІВ НА УРОКАХ ТЕХНОЛОГІЙ | Хоменко, Людмила Миколаївна |
2019 | Інноваційний демпфер багатоповерхової будівлі | Азізов, Талят Нуредінович; Мельник, Олексій Сергійович; Кочкарьов, Дмитро Вікторович |
2019-03-15 | РОЗРОБКА ПРОГРАМОВАНОГО ТАЙМЕРА НА БАЗІ МІКРОКОНТРОЛЕРА ATMEGA8 | Коробань, Оксана Валеріївна; Цяпута, Олег Олександрович |
2019-02-15 | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛЯ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ | Коробань, Оксана Валеріївна |
2019-02-15; 2019-02-15 | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛЯ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ | Коробань, Оксана Валеріївна; Коробань, Оксана Валеріївна |
2019-02-15 | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛЯ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ | Коробань, Оксана Валеріївна |
2018-12-15 | Інформаційна логістика | Коробань, Оксана Валеріївна; Мельник, Олексій Сергійович |
2018-11-20 | Інструкційні картки. Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати | Філімонова Ірина, Гвоздецька Юлія |
2018-11-20 | Інструкційні картки. Напівфабрикати з мяса | Гвоздецька Юлія, Філімонова Ірина |
2019-04-20 | Інструкційні картки. Напівфабрикати з риби | Гвоздецька Юлія, Філімонова Ірина |
2019-04-20 | Інструкційні картки. Перші страви | Філімонова Ірина, Гвоздецька Юлія |
2019-05-20 | Методологічні підходи до проблеми формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової галузі у вищих педагогічних навчальних закладах | Філімонова Ірина, Ткачук Станіслав |
2018-10-20 | USING OF INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN THE PROCESS OF PROFESSIONAL COMPETENCIE’S FORMING OF THE FUTURE FOOD TECHNOLOGIES BACHELORS | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
2018 | Оновлений зміст навчальної програми з трудового навчання для учнів 5-9 класів: стан та перспективи вдосконалення | Терещук, Андрій Іванович |
2019-03-20 | ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ОБОВ’ЯЗКОВА УМОВА ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
2019-02-20 | Аналіз стану сформованості аксіологічного компоненту професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплін | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
2018-12-07 | методика трудового навчання | Терещук, Андрій Іванович |
2019 | Icторiя iнформатики | Грiтченко, Анатолiй Григорович |
2019 | ЗАСТОСУВАННЯ РОЗВИВАЛЬНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЯК ЧИННИК ФОРМУВАННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ АКТИВНОСТІ УЧНІВ НА УРОКАХ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ | Харитонова, Валентина Василівна; Ігнатюк, Мілена Олегівна |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 361 до 380 з 931