Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9890
Назва: Моделі та технології соціально-реабілітаційної роботи з дітьми з особливими освітніми потребами
Автори: Хрипун, Дар'я Миколаївна
Ключові слова: соціально-реабілітаційна робота
Дата публікації: 2018
Видавництво: «Сочінський М. М.»
Бібліографічний опис: Моделі та технології соціально-реабілітаційної роботи з дітьми з особливими освітніми потребами: навчально-методичний посібник. / уклад. Хрипун Д. М. – Умань: Видавець «Сочінський М. М.», 2018. – 120 с.
Серія/номер: УДК;364.4-056.2(075.8)
Короткий огляд (реферат): Соціальна реабілітація дітей з особливими потребами ускладнюється не лише за рахунок наявних фізичної або психічної недуг але і у зв’язку із заниженою самооцінкою, наявності закомплексованості, у них не розвинені навички дрібної моторики, які сприяють успішному пошуку свого місця у суспільстві. Такі діти часто відчувають себе непотрібними. Таким чином при підготовці студентів спеціальності 016 Спеціальна освіта необхідно забезпечити досконале володіння особливостями і закономірностями реабілітації різних категорій дітей з особливим освітніми потребами (нечуючих, незрячих, порушенням інтелекту, з порушеннями мовлення, емоційно-вольової сфери, соціальної поведінки, опорно-рухового апарату).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9890
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Modeli_ta_tekhnologii.pdf390,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.