Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПГФ, ФФМІ, ФІПО
Факультет інженерно-педагогічної освіти
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-18 зі 18.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017-04
Методика активізації навчально-пізнавальної діяльності майбутніх інженерів-педагогів харчових технологій під час проведення лабораторно-практичних занять
Дубова, Наталія Вячеславівна
2018-11
Формування професійної компетентності майбутніх інженерів-педагогів харчової галузі в процесі практичної підготовки
Дубова, Наталія Вячеславівна
;
Харитонова, Валентина Василівна
2017-11
Технологічне обладнання харчової галузі
Дубова, Наталія Вячеславівна
2018-11
Технологія виробництва продукції громадського харчування
Дубова, Наталія Вячеславівна
2019-04
Мистецтво як засіб художньо-естетичного розвитку майбутніх фахівців харчової галузі у системі професійної освіти
Дубова, Наталія Вячеславівна
;
Харитонова, Валентина Василівна
2018
Народні ремесла і промисли (лабораторний практикум)
Дубова, Наталія Вячеславівна
;
Харитонова, Валентина Василівна
;
Потапкін, Віталій Сергійович
2019-11
Технологія продукції громадського харчування
Дубова, Наталія Вячеславівна
2019-05
Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузі
Дубова, Наталія Вячеславівна
Перегляд
Автор
4
Харитонова, Валентина Василівна
1
Потапкін, Віталій Сергійович
Тема
2
харчові технології
1
iнформатизацiя освiти
1
Smart-освіта
1
вязання гачком
1
громадське харчування
1
дизайн
1
дизайн, художнє конструювання, пр...
1
дизайнерська діяльність учнів
1
дизайнерська освіта
1
естетичні смаки
.
далі >
за датою випуску
3
2017
3
2018
3
2019
2
2011
2
2013
2
2015
2
2016
1
2010
Has File(s)
18
true