Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-6 зі 6.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020-10-15Дизайн-освіта як засіб формування творчої особистості в галузі харчових технологій у процесі професійної підготовкиДубова, Наталія Вячеславівна
2020-10Актуальні питання організації самостійної пізнавальної діяльності учнів закладів професійної (професійно-технічної) освітиДубова, Наталія Вячеславівна
2021-06Самостійна робота майбутніх інженерів- педагогів харчової галузі як умова формування загальних та фахових компетентностейДубова, Наталія Вячеславівна; Люльченко, Вячеслав Григорович
2022СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІДубова, Наталія Вячеславівна
2019-04Мистецтво як засіб художньо-естетичного розвитку майбутніх фахівців харчової галузі у системі професійної освітиДубова, Наталія Вячеславівна; Харитонова, Валентина Василівна
2019-11Технологія продукції громадського харчуванняДубова, Наталія Вячеславівна