Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3757
Назва: Процеси та апарати харчових виробництв
Автори: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Ключові слова: Процеси та апарати, технологічні процеси, зхарчові технології
Дата публікації: 27-лис-2014
Видавництво: ВПЦ "Візаві"
Бібліографічний опис: Рекомендовано студентам напряму підготовки «Професійна освіта. Харчові технології» денної та заочної форми навчання.
Серія/номер: УДК 664 (075.8) ББК 36.81я73;
Короткий огляд (реферат): У посібнику подано навчальний матеріал дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв», передбачений робочим навчальним планом для засвоєння студентом в процесі самостійної роботи. Рекомендовано студентам напряму підготовки «Професійна освіта. Харчові технології» денної та заочної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3757
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Процеси навч.пос..pdf2,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.