Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 20.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016-04Особливості застосування комп’ютерних навчально-контролюючих програм при вивченні учнями 7-х класів блоку «Технологія виготовлення виробів в’язаних гачком»Дубова, Наталія Вячеславівна
2017-05Шляхи реалізації лекційно-практичної системи навчання у професійній підготовці фахівців харчових технологійДубова, Наталія Вячеславівна
2017-04Методика активізації навчально-пізнавальної діяльності майбутніх інженерів-педагогів харчових технологій під час проведення лабораторно-практичних занятьДубова, Наталія Вячеславівна
2018-11Формування професійної компетентності майбутніх інженерів-педагогів харчової галузі в процесі практичної підготовкиДубова, Наталія Вячеславівна; Харитонова, Валентина Василівна
2017-11Технологічне обладнання харчової галузіДубова, Наталія Вячеславівна
2018-11Технологія виробництва продукції громадського харчуванняДубова, Наталія Вячеславівна
2019-04Мистецтво як засіб художньо-естетичного розвитку майбутніх фахівців харчової галузі у системі професійної освітиДубова, Наталія Вячеславівна; Харитонова, Валентина Василівна
2018Народні ремесла і промисли (лабораторний практикум)Дубова, Наталія Вячеславівна; Харитонова, Валентина Василівна; Потапкін, Віталій Сергійович
2019-11Технологія продукції громадського харчуванняДубова, Наталія Вячеславівна
2019-05Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузіДубова, Наталія Вячеславівна