Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 19.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2010ПІДГОТОВКА МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ТЕХНОЛОГІЙ ДО ВИКЛАДАННЯ ОСНОВ СУЧАСНОГО ВИРОБНИЦТВА З ВИКОРИСТАННЯМ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙКравченко, Тамара Василівна
2012-04Формування педагогічної креативності майбутніх інженерів-технологівКравченко, Тамара Василівна
2011Обґрунтування вибору змісту навчального матеріалу за модулем „Технологія приготування страв. Традиції української національної кухні” з урахуванням фольклорно-етнографічних особливостейКравченко, Тамара Василівна; Захарченко, Н. П.
2011Використання основних форм і методів інтерактивного навчання при вивченні технологій харчових виробництвКравченко, Тамара Василівна; Ващенко, Л. Д.
2020Поліфенольні сполуки зефіру, виготовленого з використанням пюре калиниКравченко, Тамара Василівна
2011Особливості інженерно-педагогічної освіти із врахуванням вимог європейського освітнього просторуКравченко, Тамара Василівна
2019Prospects for the use of membrane technologies for the processing of dairy raw materialsКравченко, Тамара Василівна
2020SURVEY OF COMPLEX INFLUENCE OF PHYSICO-CHEMICAL AND TECHNOLOGICAL PARAMETERS ON THE PROCESS OF MILK-EGG CO-PRECIPITATE OBTAININGКравченко, Тамара Василівна
2017Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарстваКравченко, Тамара Василівна; Попова, Наталія Миколаївна
2017Логістика у ресторанному господарствіКравченко, Тамара Василівна