Browsing by Author Благополучна, Анастасія Геннадіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 44  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2022-05-25Antimicrobial Films Based On Chitosane as a Safe Storage of BerriesБлагополучна, Анастасія Геннадіївна
2020-05-29APPLICATION OF CHITOSAN PRE-TREATMENT TO PRESERVE THE QUALITY OF BERRY PRODUCTSБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна
2020-06-15Application of chitosan preliminary treatment to preserve quality of strawberriesБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна
2020-06-15Application of chitosan preliminary treatment to preserve quality of strawberries.Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна
2022-06-30CULTURE OF PROFESSIONAL COMMUNICATION IN THE HOSPITALITY INDUSTRY: ITS SIGNIFICANCE AND INFLUENCEБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Кирилюк, Ірина Миколаївна; Поворознюк, Інна Миколаївна; Ляховська, Неля Олександрівна; Литвин, Оксана Вікторівна
2022-06-17Dehydration of berries during storageБлагополучна, Анастасія Геннадіївна
2022Development of turkey's tourist industry in the convention of the covid-19 pandemic: challenges and opportunitiesКирилюк, Ірина Миколаївна; Поворознюк, Інна Миколаївна; Нещадим, Людмила Миколаївна; Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Литвин, Оксана Вікторівна
2022-06-22ECOLOGICAL BERRY PACKAGING AS AN ALTERNATIVE TO PLASTIC CONTAINERSБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Парахненко, Владислав Геннадійович
2021-08-31EFFECT OF CHITOSAN PRETREATMENT ON THE QUALITY OF STRAWBERRIES DURING COLD STORAGEБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна
2020EFFICIENCY OF PRETREATMENT OF STRAWBERRIES WITH CHITOSAN SOLUTIONS DURING COLD STORAGE IN A MODIFIED GAS ATMOSPHEREБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна
2022FRANCHISING IN THE RESTAURANT INDUSTRYБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Кирилюк, Ірина Миколаївна; Литвин, Оксана Вікторівна
2022-05-05Franchising of the restaurant industry in war conditionsБлагополучна, Анастасія Геннадіївна
2022-06-22MODERN SOLUTIONS IN SORTING FRUIT AND VEGETABLE RAW MATERIALSБлагополучна, Анастасія Геннадіївна
2020-12-25Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosanБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна
2022-06-17SUBLIMATION AS AN ALTERNATIVE METHOD OF STORING BERRIESБлагополучна, Анастасія Геннадіївна
2020-04-07Technology of storing strawberries pretreated with chitosan.Благополучна, Анастасія Геннадіївна
2023The Influence of Globalization Processes on the Development of the Restaurant Business of UkraineПоворознюк, Інна Миколаївна; Джога, Ольга Валентинівна; Нещадим, Людмила Миколаївна; Кирилюк, Ірина Миколаївна; Тимчук, Світлана Володимирівна; Благополучна, Анастасія Геннадіївна
2022-03-03THE USE OF BIODEGRADABLE UTENSILS IN RESTAURANTSБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна; Нещадим, Людмила Миколіївна
2022-06-17Use of fluidization tunnels of shock freezing for raspberriesБлагополучна, Анастасія Геннадіївна
2022-03-03WASTEFUL TECHNOLOGIES MINI-PRODUCTIONБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна; Нещадим, Людмила Миколіївна